Mika Väyrynen ei ole saanut viime aikoina paljoa peliaikaa MLS:ssa, mutta on ollut avauksessa ja isossa roolissa kaikissa LA Galaxyn Amerikan Mestarien liigan otteluissa.

Los Angeles Galaxy on aloittanut Mestarien liigan väkevästi. Se on voittanut kaksi kotipeliään 5-1 ja 5-0. Vieraissa Galaxy haki pisteen sekä Centralin että Comunicacionesin kotipesästä. Mika Väyrynen on ollut avauksessa kaikissa lohkovaiheen peleissä ja onnistunut heiluttelemaan maaliverkkojakin.

– Meillä on pari joukkueellista hyviä jätkiä ja vähän eri kaverit on pelannut liigaa ja toiset Mestarien liigaa, Väyrynen kertoo SuomiFutis-sivustolle.

– Oli pitkä putki etten pelannut ollenkaan liigassa ja aloitin kaikki Mestarien liigan ottelut. Olen ollut varamiehen roolissa liigapeleissä, mutta viime matseissa olen päässyt taas vaihdosta kentälle, Väyrynen iloitsee.

Amerikan Mestarien liiga on tarjonnut Väyryselle harvinaislaatuisia kokemuksia.

– Trinidad & Tobacossa en ole ennen käynyt ja enkä eksoottisessa Guatemalassakaan. Tulee uusia tuttavuuksia tässä matkustellessa ympäri ämpäri maailmaa, Väyrynen naurahtaa.

Väyrynen ja LA Galaxy päätti lohkovaiheen 1-1-tasapeliin Guatemalassa torstaina Comunicacionesia vastaan. Helmikuussa pelit jatkuvat puolivälierävaiheella ja vastustaja tulee Meksikosta ja on nimeltään Santos Laguna.