Suomen A-maajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon päättyneiden EM-karsintojen lopulla noussut Ville Jalasto oli joukkueensa Stabaekin sankari, kun hän teki joukkueelleen voittomaalin Norjan Tippeliganin toiseksi viimeisellä kierroksella. Stabaek voitti Startin 3-2, ja Jalasto kirjautti täydet minuutit. Joukkue taistelee vielä hopeasta ollen ennen viimeistä kierrosta tasapisteissä toisena olevan Strömsgodsetin kanssa.

Joona Toivio pelasi Molden paidassa täydet minuutit, kun joukkue voitti Vikingin 4-1. Jarkko Hurme ei ollut illan kierroksella Oddin kokoonpanossa.

Teemu Pukki iski Bröndbyn toisen maalin, kun Bröndby voitti vieraissa Tanskan liigassa Odensen. Ottelun loppunumerot olivat 2-5, ja Pukki pelasi täyden ajan. Bröndby on Tanskan liigassa kolmantena.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen