ManU-komeetta saamassa palkankorotuksen – ansiot saattavat tuplaantua!

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin hyökkäävä keskikenttämies Jesse Lingard on saamassa reippaan palkankorotuksen, kertoo Daily Mirror -lehti.

Lingard, 22, on tällä hetkellä edustusmiehistön heikoiten palkattu pelaaja. Kaikkiaan nuorukaisen tilipussi karttuu kuitenkin 25 000 puntaa viikossa. Lingardin sopimuksessa on seisonut tiettävästi 8 000 puntaa aiemmin, mutta minuutit edustuksessa ovat nostaneet ansioita.

Lingardin ansiot saattavat tuosta vielä tuplaantua eli jo joulun jälkeen keskustelut uudesta sopimuksesta saattavat alkaa. Näin uusi palkka voisi olla jopa 50 000 puntaa viikkoa kohden.

Lingard on yllättäen vakuuttanut manageri Louis van Gaalin ja noussut nokkimisjärjestyksessä ohi Memphis Depay’n. Vaikka Lingardilla on edelleen rajoitetusti peliminuutteja Valioliigassa, on hän saanut kutsun myös Roy Hodgsonin Englannin miehistöön.

Lindgard on tehnyt pari todella tärkeää maalia, jotka ovat nostaneet hänen osakkeitaan. Mestarien liigassa syntyi voittomaali TsSKA Moskovaa vastaan ja liigassa nuorukainen teki ensimmäisen osumansa West Bromin verkkoon.