Real Madrid on kiinnostunut uuden keskushyökkääjän hankkimisesta. Esillä on nyt ainakin Bayern Münchenin Robert Lewandowski.

Valkopaidat saattavat tuoda joukkueeseen jopa kaksi uutta hyökkääjää, sillä tilanne Karim Benzeman ympärillä on vaikea. Numero yhdeksän nauttii edelleen seurajohdon luottamusta, mutta tilanne voi vielä nykyisestä muuttua.

Lewandowskia yritettiin houkutella seuraan jo silloin, kun hyökkääjä pelasi vielä Borussia Dortmundissa. Lisäksi puolalaiskärkeä yritettiin houkutella myös viime kesänä, kun Florentino Perez oli palkannut kaksi seuran ulkopuolista neuvottelijaa.

– Sitä ei voi kiistää, että Real Madridista on kiinnostusta, agentti Cezary Cucharsky sanoi Marcalle.

– Mitään konktaktia ei ole viimeiseen pariin kuukauteen, Lewandowski puolestaan tokaisi itse.

Yksi pelaaja, joka myös jatkuvasti huhuissa yhdistetään valkopaitaan, on Álvaro Morata.