Southampton haluaa tehdä uuden diilin – ManU ja Chelsea jahtaavat avainpelaajaa!

© Kuva: Getty Images

Southampton tekee kaikkensa pitääkseen Sadio Manen riveissään. Toisaalta Manchester United ja Chelsea kolkuttelevat ovelle.

Manageri Louis van Gaal on ennättänyt jo julkisestikin ilmaista etsivänsä lisää nopeutta hyökkäykseen. Mane, joka on siirtospekulaatioissa yhdistetty Unitediin, täyttäisi tämän kriteerin. Jo kesällä United oli tiettävästi valmis maksamaan 20 miljoonaa puntaa Manesta, mutta kaupantekoon asti seurat eivät päässeet.

23-vuotias Mane on iskenyt kauden aikana kuusi maalia. Daily Mirror -lehti tietää nyt kertoa sekä Unitedin että Chelsean näkevän käyttöä uudelle maalintekijälle. Valioliigajätit ovat kumpikin tuskailleet maalin edessä tällä kaudella.

Mane teki nelivuotisen sopimuksen siirtyessään viime vuonna Southamptoniin. Southampton haluaa parannella Manen nykyistä sopimusta, jotta mies saadaan pidettyä riveissä. Vielä avainpelaajaa ei ole uudella sopimuksella sidottu St Marylle.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.