FIFA julkisti Vuoden maali -ehdokkaat perjantaina. Mukana on monia kansainvälisesti tuttuja nimiä Lionel Messistä ja Carlos Tevezistä lähtien, mutta mukana on myös hieman tuntemattomampia tähtiä.

Mainittakoon näistä Englannin kolmastason League Onen Fleetwood Town -joukkuetta edustava David Ball, jonka maali Preston North Endia vastaan viime maaliskuusta on mahtunut kymmenen ehdokkaan listalle.

Ballin maali on upea taidonnäyte. Hän saa pallon rankkarialueen rajalla siirtäen palloa kantapäällä vastustajien ulottumattomille. Tilan teon jälkeen Ball ampuu upean chip-vedon ylitse maalivahdin. (video maalista.)

Videota kaikista kymmenestä maaleista ja äänestysmahdollisuuden löydät täältä.

FIFA

@FIFAcom
They're here! Vote for your favourite goal to win the FIFA Puskas Award 2015
fifa.to/Puskas