Ilves kertoo verkkosivuillaan, että 32-vuotias keskikenttäpelaaja Jussi Kujala lopettaa hienon uransa. Kujala palasi viime kaudeksi Ilvekseen ja pelasi erittäin vahvan kauden Veikkausliigassa. Otteluita kertyi yhteensä 29 kappaletta.

Kujala pelasi pitkän uransa aikana lähes 200 ottelua Veikkausliigassa, Ilveksen, Tampere Unitedin, Kuopion Palloseuran ja TPS:n paidoissa. Hän voitti urallaan kaksi Suomen mestaruutta TamU:n riveissä. Kujala kuului hollantilaisen suurseura Ajaxin organisaation 2000-2004 ja pelasi niin ikään hollantilaisessa De Graafschapissa 2010-2012. Kujala kolusi urallaan kaikki Suomen juniorimaajoukkueet ja pelasi myös neljä maaottelua.

– Kyllä se oli pitkälti se, että aika ei riitä tekemään kaikkia asioita kunnolla. Kun siinä on työ, pelaaminen ja perhe, niin tuntuu, että kaikista jää vähän paitsi. En halua sellaista, että menen vaan osallistumaan ja selviytymään pelistä. Haluaisin tehdä kaikki aivan täysillä, mutta aika ei vaan riitä. Lopettamispäätökseni oli todella lähellä jo viime kauden päätyttyä, mutta kun kaikki soittelivat minulle ja pyysivät vielä jatkamaan uraani, niin päätin antaa itselleni aikaa miettiä rauhassa jatkoani. Nyt olen tullut tällaiseen päätökseen ja samalla haluan antaa Ilveksen tämän kauden joukkueenrakentamiselle rauhaa, Kujala kertoo lopettamisen taustoja Ilveksen sivuilla.