Onko tämä jo villein huhu? – kiinalaisseura haluaa Zlatanin riveihinsä

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovicin sopimus ranskalaisen PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä. Ruotsalaistähteä viedään huhuissa koko ajan lukuisiin eri maihin ja seuroihin.

Villeimmästä huhusta kirjoittaa tänään perjantaina ruotsalaislehti Aftonbladet. Lähde lainaa romanialaista Sport.ro-sivustoa.

Jiangsu Guoxin-Sainty on kiinalainen seura, joka ainakin päävalmentajansa Dan Petrescun mukaan haluaa panostaa tähtipelaajiin merkittävästi. Ostoslistalla on eurooppalaisia nimimiehiä ja kärjessä siis Ibrahimovic.

– Seura haluaa hänet. En tiedä tarkalleen kuinka asia etenee, mutta he haluavat investoida paljon rahaa. Minun kuulemani mukaan he haluavat tuoda isoja pelaajia Euroopasta ja käyttää paljon rahaa Ibrahimoviciin. Olisi upeaa, jos Ibrahimovic tulisi Kiinaan, mutta en tiedä mitä hän itse on siitä mieltä, Petrescu pohtii.

Jiangsu Guoxin-Sainty saa vuoden alusta uuden omistajan, jonka kerrotaan panostavan pelaajiin peräti 200 miljoonalla eurolla. Rahamiesten aikeet saattavat tyssätä henkilökemioihin. Seura aikoo nimittäin myös värvätä valmentajaksi Pep Guardiolan, jonka kanssa Zlatan tunnetusti ei ole tullut kovin hyvin toimeen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.