Ensi kaudeksi Veikkausliigaan noussut PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset kolmen nuoren pelaajansa kanssa.

Bob Diasonama, Altim Ademaj ja Samu Volotinen jatkavat Shefki Kuqin valmentamassa vantaalaisseurassa myös tulevalla kaudella.

19-vuotias Diasonama on pelannut juniorijoukkueissa keskikentällä, mutta PK-35 Vantaassa hänen pelipaikakseen muodostui viime kaudella laitapuolustaja. Nuori Diasonama debytoi Ykkösessä viime toukokuussa vierasottelussa Mikkelin Palloilijoita vastaan ja sai sen jälkeen peliaikaa useassa ottelussa.

Vantaalainen Ademaj on käynyt läpi koko VJS:n junioriputken ennen edustusjoukkueeseen nousemistaan. Debyyttinsä PK-35 Vantaassa hän teki Diasonaman tavoin toukokuun MP-ottelussa. Ademaj sai paljon vastuuta myös syksyn otteluissa ja esiintyi niissä edukseen.

Maalivahtina pelaava Volotinen oli koko kauden PK-35 Vantaan toisena maalivahtina, mutta ei ole päässyt vielä debytoimaan edustusjoukkueessa. 17-vuotias Volotinen on esiintynyt myös Suomen nuorisomaajoukkueissa.

– Pidemmällä tähtäimellä haluan huipulle. Haluan ensin Veikkausliigaan ja sieltä ulkomaille. Haluan tietenkin pelata liigaa nimenomaan tässä joukkueessa – ehkä jo ensi kaudella, Diasonama sanoi PK-35:n sivuilla kesäkuussa.