Manchester Unitedin taival Mestarien liigassa päättyi tiistai-iltana Wolfsburgia vastaan. Bundesliigaseuran urheilujohtaja Klaus Allofsin mukaan putoamisen syy on yksinkertainen: taso ei riitä.

Louis van Gaalin suojatit putosivat jatkosta 2-3-vierastappion myötä Wolfsburgia vastaan. Samaan aikaan PSV Eindhoven voitti TsSKA Moskovan ja vei näin lohkon toisen jatkopaikan nimiinsä.

– Kauden alussa kaikki ajattelivat, että Manchester Unitedilla on joukkue, joka pystyy vaikka mihin, Allofs tuumi goal.comin mukaan.

– Viime viikot ovat kuitenkin näyttäneet, että United ei ole niin vielä niin vahva. Siksi tiesimme tarkkaan mahdollisuutemme tässä matsissa, Allofs sanoi ja mietti Unitedin putoamisen olevan makea saavutus.

Wolfsburg eteni ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan lohkovaiheesta jatkoon. Parannettavaa vielä löytyy, sillä esimerkiksi tähtinimi Andre Schürrle on tuskaillut maalintekopaikkojen kanssa.

– Mielestäni vain kahden minuutin jälkeen hänellä oli hyvä mahdollisuus. Olisi ollut hienoa, jos hän olisi tehnyt, urheilupomo vaati.

Mestarien liigassa loput jatkoomenijät selviävät tänään illalla.