Arsenal-luotsi myöntää tähtensä ylipeluuttamisen – ”Hän ei juurikaan harjoittele”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin sarjakärkeen maalisyötöillään johtanut Mesut Özil on kuormituksensa ylärajoilla, myöntää manageri Arsene Wenger.

– Tällä hetkellä hän ei juurikaan harjoittele. Lepuutamme häntä pelien välillä. Annoin hänelle viikon lopun [marraskuun] maajoukkuetauon aikana, Wengeriä siteerattiin Goal-sivustolla.

– Valioliiga on erittäin tasainen kilpailu. Jos peleihin menee lepuuttamalla tiettyjä pelaajia, voi antaa [muille] pelaajille – tai jopa lepuutetulle pelaajalle itselleen – vääränlaisen viestin alitajuisesti, Wenger perusteli Özilin ylipeluuttamista.

Özil on kuitenkin niin tärkeä pelaaja Arsenalille, että miestä ei ole voitu lepuuttaa kun toiseksi eniten miehen jälkeen tilanteita rakentanut Santi Cazorla on puuttunut konehuoneesta ja tehokkaana viimeistelijänä tunnettu Alexis Sanchez on niin ikään ollut sivussa toista kuukautta.