© Kuva: Getty Images

Chelsea-puolustaja teki yhden vuoden jatkopestin?

Chelsean oikea laitapakki Branislav Ivanovic on The Sun -lehden mukaan tehnyt yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen lontoolaisseuran kanssa.

Ivanovic oli saanut tarjouksia myös Serie A:sta, sillä Inter Milan ja Fiorentina olisivat halunneet 31-vuotiaan pakin riveihinsä. Ivanovicin nykyinen sopimus umpeutuu kauden päätteeksi, ja pakki yritti alkuun saada saada kahden vuoden jatkoa.

Chelsea ei kuitenkaan anna yli 30-vuotiaille pelaajille kuin maksimissaan yhden vuoden pestejä. Vuonna 2014 se maksoi Chelsealle Frank Lampardin lähdön, kun keskikenttämies olisi halunnut pidemmän pahvin.

Ivanovic olisi kuitenkin Chelseassa jatkamassa. Pelaajalle on tarjottu yhden vuoden diiliä ja mukana on lisäksi optio toisesta vuodesta. Optio otetaan käyttöön, jos Ivanovic pelaa tietyn määrän otteluita.

Ivanovicin uskotaan pistävän nimensä paperiin ensi kuussa. Pakki on pelannut lontoolaisseurassa jo vuodesta 2006. Ivanovic aloitti kauden huonosti, mutta uuden managerin Guus Hiddinkin alaisuudessa otteet ovat parantuneet.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!