© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp kommentoi seuraan huhuttua hyökkääjää – ”Emme ole Disneylandissa”

Liverpoolin Jürgen Klopp ei aio maksaa ylihintaa pelaajista tammikuussa vaikka seuran rivit ovat pahasti harvenneet loukkaantumisten vuoksi.

Liverpool on yhdistetty Shaktar Donetskille tällä kaudella 25 maalia 22 ottelussa tehneeseen Alex Teixeiraan, joka jopa 40 miljoonan punnan arvoisesti. Kloppin mukaan Liverpool ei lähde heittelemään rahojaan miten sattuu.

– Emme voi vain mennä ja heitellä rahaa mihin tahansa pelaajaan. Meillä on rahaa, mutta emme ole Disneylandissa, missä voimme ottaa mitä haluamme. Meillä on budjetti, missä aiomme pysyä, Kloppia siteerattiin The Telegraphia.

Teixeiraa, 26, on huhuttu myös Chelseaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!