© Kuva: Getty Images

Juventus haluaa ostaa Chelsea-lainansa – ”Me todella tarvitsemme häntä”

Juventuksen toimitusjohtaja Giuseppe Marotta on ilmaissut seuran halusta ostaa Chelseasta lainalla olevan Juan Cuadradon pelaajaoikeudet. Kolumbialainen on meneillä olevan kauden lainassa raitapaidoissa, mutta miehen otteet kentällä ovat vakuuttaneet sen verran, että Marotta haluaa nähdä laitalinkin tulevina vuosinakin ”Vanhassa rouvassa”.

– Hän on lainalla, mutta hänen monikäyttöisyytensä vuoksi me todella tarvitsemme häntä. Hän pelaa eri tavalla meidän muihin keskikenttäpelaajiin nähden. Hänestä on ollut paljon apua ja olemme tyytyväisiä hänen esityksiinsä. Yritämme saada hänet myös ensi kaudeksi meille, Marotta sanoo ESPN:n haastattelussa.

Chelsea maksoi 27-vuotiaasta pelurista viime talvena 35 miljoonaa euroa, mutta tuolloinen manageri Jose Mourinho ei löytänyt miehelle kuitenkaan käyttöä. Päättyvän kauden jälkeen Cuadradolla on vielä kolme vuotta sopimusta jäljellä Chelsean kanssa, joten aivan pikkusummalla miestä tuskin saa ostettua.

Cuadrado on onnistunut tällä kaudella Serie A:ssa kahdesti maalinteossa ja syöttänyt neljä osumaa 16 ottelussa.