Kaksi Huuhkaja-pelaajaa sai vastuuta Englannin cupissa

© Kuva: Juha Tamminen

Kaksi Suomen A-maajoukkuepelaajaa saivat vastuuta Englannin cupin 3. kierroksella lauantaina. Brightonin kakkosvahti Niki Mäenpää oli nimetty avaukseen Hull Cityä vastaan vieraspeliin. Brightonin matka katkesi 0-1-tappioon, kun voittomaali syntyi rankkarista suomalaisen selän taakse.

30-vuotias suomalainen ei ole päässyt kertaakaan kentälle Championshipissa ja tätä ennen hän oli pelannut vain kaksi peliä liigacupissa. Lisäksi hän on pitänyt pelituntumaa yllä seuran U21-joukkueen peleissä.

Sakari Mattila pääsi puolestaan 71. minuutilla vaihdosta kentälle Fulhamin paidassa, kun joukkue putosi niin ikään jatkosta Sheffield Wednesdaytä vastaan vieraissa 1-2-lukemin. Voittomaali syntyi vain hetki suomalaisen kentälle tulon jälkeen.

Keskikenttämies pääsi nyt toisessa pelissä kentälle peräjälkeen. Fulham vaihtoi manageria joulunpyhinä ja nyt vastuuluotsi Slavisa Jokanovic on ainakin toistaiseksi katsonut suomalaisen aiempaa tarpeellisemmaksi. Mattila on kaikkiaan esiintynyt tällä kaudella neljästi Championshipissa ja kolmesti cup-otteluissa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004