Päävalmentaja Hasse Backelta tunnustus Huuhkajien ryhmästä: ”Hädin tuskin tunnen heitä”

Huuhkajat kohtaa tänään harjoitusmaaottelussa Ruotsin Abu Dhabissa. Uusi päävalmentaja Hans Backe myöntää, että hänkin joutuu aloittamaan perusasioista.

– On aina erityistä aloittaa uuden joukkueen valmentajana. Nämä pelaajat ovat lähes poikkeuksetta Suomen liigasta. Minä hädin tuskin tunnen heitä, ja keskityn yhdistelemään nimiä ja kasvoja oppiakseni kuka kukin on, Backe myöntää ruotsalaisen Fotbollskanalenin haastattelussa.

Kanava kysyykin, kuinka joukkueen valinta sitten onnistui.

– Olen ollut yhteydessä kaikkiin liigavalmentajiin ja pyytänyt heitä suosittelemaan pelaajia. Sen lisäksi olen pyytänyt apua kahdelta apuvalmentajaltani (Markku Kanerva ja Jukka Ikäläinen) sekä maalivahtivalmentajaltani (Antti Niemi).

Huuhkajien avauskokoonpanon illan peliin näet täältä.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!