Barcelona pelasi lauantaina Espanyolin kanssa maalittoman tasapelin. Nyt keskustelua aiheuttaa Espanyolin fanien käytös.

Barcelonan kapteeni Andres Iniesta väitti kamppailun jälkeen kotijoukkueen kannattajien huutelun olleen rasistista. Pilkka kohdistui kipparin mukaan brassitähti Neymarin, joka ei kuitenkaan itse ollut kuullut mitään.

Espanyolin presidentti Joan Collet oli syytöksistä ihmeissään.

– Olin siellä, kentällä, enkä nähnyt mitään, hän totesi Goal.comin mukaan.

– Kuulen chantit ”uh, uh, uh”, joka sunnuntai. Niitä huudellaan jopa Cristiano Ronaldolle. En ole koskaan tulkinnut niitä apinan ääniksi. Niin se meni. Jos heidän täytyy sakottaa jotain, täytyy heidän demonstroida, että se oli apinan ääntelyä. Se ei ollut sitä, hän lisäsi.

Collet on lähteen mukaan yllättynyt, että Barcelona on raporttien mukaan pyytänyt liigaa tutkimaan tapausta.