Arsene Wenger hukatusta mahdollisuudesta: ”Kyse ei ollut Barcelonan hyvyydestä”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin unelmat Mestarien liiga -menestyksestä kariutuivat 0-2-kotitappioon Barcelonalle. Lionel Messi teki joukkueensa molemmat maalit toisella jaksolla.

Ensimmäinen syntyi nopeasta vastaiskusta Arsenalin harvinaisen painostusjakson päätteeksi. Jälkimmäinen maali oli rankkari, kun juuri vaihdosta kentälle tullut Mathieu Flamini kaatoi Messin selvästi rankkarialueella ottelun viime hetkillä.

Arsenalilla oli ottelussa 2-3 huippupaikkaa, mutta viimeistely oli heikkoa. Barcelona hallitsi palloa selvästi, mutta erinomaiset maalipaikat jakautuivat suhteellisen tasaisesti.

– Kun näytti siltä, että voittokin olisi mahdollista, heitimme sen pois. Se on suurin pettymyksen aihe. Meillä ei ole selityksiä avausmaaliin, olemme suuria syypäitä siihen. Vaikka he olivat meitä parempia, olisimme voineet jopa voittaa, mutta hukkasimme kurinalaisuutemme lopussa, Arsenal-luotsi Arsene Wengeriä siteerattiin BT Sportilla.

– Olimme kärsimättömiä peliä rakentaessa. Hukkasimme palloja, jollaisia emme yleensä hukkaa. Kyse ei ollut siitä, että Barcelona pakotti meidät siihen vaan emme vain olleet teknisesti vaaditulla tasolla syöttämisen kanssa. Barcelona on jatkossa 95 prosentin todennäköisyydellä, mutta lähdemme vieraspeliin tekemään kaikkemme, Wenger jatkoi BBC Sportilla.


QPR – Swansea | ”Ärrät” vetoideana! ⭐️⭐️½