Barcelona-puolustaja Martin Montoya siirtyy lainalle Real Betisiin loppukaudeksi, kertoo ESPN.

– Odotan pääseväni taas pelaamaan, ja tuntemaan oloni jalkapalloilijaksi, Montoya kommentoi Betisin verkkosivuilla.

Montoya oli entuudestaan lainalla Inter Milanossa tämän kauden alusta lähtien. 24-vuotias espanjalainen ei kuitenkaan saanut peliaikaa Italiassa. Montoya pelasi lopulta vain kolmessa Serie A -ottelussa.

Oikean laitapakin tontilla pelaavasta Montoyasta odotettiin Barcelonassa korvaajaa brassipakki Dani Alvesille. Vuonna 2011 Barcelonan ykkösmiehistöön noussut Montoya ei kuitenkaan onnistunut vakuuttamaan Barcelonaa aiemmin valmentanutta Pep Guardiolaa saatikka nykyistä luotsia Luis Enriqueta, ja miehen peliaika seurassa jäi vähäiseksi.

Nyt Barcelonan akatemian kasvatti hakee vauhtia Real Betisin riveistä. Puolustajan on määrä debytoida ensi sunnuntain ottelussa Valenciaa vastaan.

Real Betis on Espanjan liigassa tällä hetkellä 15. sijalla.