Bayern lähtee Juventus-peliin siipirikkona: ”Erikoistilanteita vältettävä”

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigassa pelataan parikin huippuottelua tiistaina. Italiassa kohtaavat viime kauden finalisti Juventus sekä tämän kauden suursuosikki Bayern München, jota pidetään Barcelonan ykköshaastajana.

Bayern-luotsi Pep Guardiola muistuttaa, että tässä vaiheessa kilpailua helppoja pelejä ei ole.

– Pudotuspelivaihe on aina haastava ja monimutkainen. Juventus ei aloittanut kautta hyvin, mutta nyt heillä kulkee ja pelistä tulee mielenkiintoinen. Yritämme pelata hyvin ja tehdä muutaman maalin. Se ei ole helppoa, koska Juventus ei juurikaan päästä maaleja, Guardiola kommentoi UEFA.com:lle.

Bayernilla on loukkaantumishuolia puolustuksessa, mutta espanjalaisluotsi ei jää surkuttelemaan. Toppareina on viimeksi pelanneet David Alaba ja Joshua Kimmich, jotka ovat paremmin tunnettuja muilta pelipaikoilta.

– Mitä voimme asialle tehdä?  Meillä ei ole yhtään varsinaista keskuspuolustajaa. Meidän pitää hyökätä älykkäästi ja välttää erikoistilanteita, joissa Juventus on ehkäpä Euroopan paras. Odotan Juventuksen prässäävän korkealta.

Kertoimet (Expekt):

Juventus-Bayern München, ti 23.2. klo 21.45

1 3,50
X 3,10
2 2,25