Cristiano Ronaldolta tiedusteltiin Lionel Messin rankkarikikasta – vastasi kryptisesti

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Lionel Messin ja Luis Suarezin sunnuntaina junailema rangaistuspotkukikka on puhuttanut jalkapallofaneja ympäri maailmaa viime päivien aikana. Osa on ylistänyt tempun maasta taivaaseen, toiset taas ovat pitäneet sitä vastustajaa kunnioittamattomana.

Nyt toimittajat ovat päässeet tiedustelemaan osumasta myös La Ligan toiselta supertähdeltä, Real Madridin Cristiano Ronaldolta. Portugalilaiselta kysyttiin aiheesta miehen saapuessa Roomaan ennen huomenna keskiviikkona pelattavaa Mestarien liigan neljännesvälierää. Miehen hämmentävä vastaus nosti ilmaan vain uusia kysymyksiä.

– Messin rangaistuspotku? Tiedän, miksi hän teki sen, mutta minulla ei ole enempää lisättävää, kommentoi Ronaldo Goal.comin mukaan.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!