Huuhkaja-pakki toipumassa – ”Nilkka otti vähän nokkiinsa”

© Kuva: Juha Tamminen

Neljä vuotta Ruotsin pääsarjassa pelannut Huuhkajien puolustaja Jere Uronen siirtyi tammikuussa Belgiaan. Ensimmäiset minuutit edustusjoukkueessa saattavat olla edessä lauantaina.

Jere Uronen loukkaantui tammikuun lopussa uuden seuransa Genkin reservijoukkueen pelissä. Viime lauantaina hän nousi ensimmäistä kertaa edustuksen kokoonpanoon, muttei vielä saanut peliminuutteja.

– Nilkka pyörähti ympäri ja jouduin huilaamaan viikon. Mistään isommasta ei ole kyse. Se oli ensimmäinen pelini täällä ja vahinko tapahtui heti kymmenen minuutin kohdalla. Pelasin kuitenkin koko pelin. En halunnut tulla vaihtoon ja nilkka otti vähän nokkiinsa, Uronen kertoo SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

Uronen palasi tositoimiin maanantaina 15.2. pelaten täydet minuutit, kun Genkin reservit kärsi 2-3-tappion Standard Liegelle. Edustusjoukkue kohtaa lauantaina 20.2. Lokerenin vieraissa.

– Työnteko on palkittu ja alan päästä kunnolla mukaan. Pääsin viime kierroksella ensimmäistä kertaa edustuksen kokoonpanoon, enkä aio sieltä myöskään tippua. Minulla on hyvä sauma päästä pelaamaan, jos vain hoidan asiani hyvin. Näytönpaikan saan varmasti, kaikki on sen jälkeen itsestäni kiinni.

Jere Urosen pidempi haastattelu luvassa SuomiFutis-sivustolla lähipäivinä.

Matti Heikkilä