© Kuva: Getty Images

Sir Alex Ferguson paljasti ketä pitää parhaana Valioliiga-managerina

Manchester Unitedista 2013 eläkkeelle jäänyt Alex Ferguson pitää Tottenhamia luotsaavaa Mauricio Pochettinoa Valioliigan parhaana managerina, väitti Tottenhamin vaalipiirin kansanedustaja ja Tottenham-fani David Lammy The Spurs Show’lle.

– Paljastan teille pienen salaisuuden, kansanedustaja sanoi The Spurs Show’lle.

– Lounastin Sir Alex Fergusonin kanssa muutamia viikkoja sitten ruohonjuuritason jalkapalloa tukevassa tilaisuudessa. Hän sanoi minulle, ”uskon että teillä on Valioliigan paras manageri”. Alex Ferguson sanoi näin!

Toista vuotta argentiinalaisen Pochettinon alaisuudessa pelaava Tottenham nousi juuri Valioliigassa toiselle sijalle ohi Arsenalin ja on vain viisi pistettä yllätysjohtaja Leicesterin perässä. Tottenhamilla on Valioliigan paras maaliero ja seura on myös päästänyt liigassa vähiten maaleja.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!