Supertähti vapaa vaihtamaan maisemaa kesällä – ”Hän voisi pelata missä tahansa joukkueessa”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Chelsean manageri Guus Hiddink ylisti tiistaisen vastustajan PSG:n hyökkääjää Zlatan Ibrahimovicia joka teki joukkueensa avausmaalin vapaapotkusta 2-1-kotivoitossa. Ottelu oli Mestarien liigan neljännesvälierien avausosa.

– Hän voisi pelata missä tahansa joukkueessa. Hän on täysin omalaisensa luonne. Hän on dominoinut kansainvälistä jalkapalloa vuosia ja kunnioitan häntä kovasti, Hiddinkiä siteerattiin Tribalfootball-sivustolla.

Ibrahimovicin, joka on tehnyt yli 20 maalia tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien, nykyinen sopimus on päättymässä ja mies on kesällä vapaa vaihtamaan maisemaa ilman siirtokorvausta. 34-vuotias supertähti oli tietenkin mukana, kun listasimme kesän nimekkäimpiä vapaita pelaajia.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!