© Kuva: Getty Images

Yhdessä Euroopan maassa saatiin mestarin nimi jo selville

Olympiakos on varmistanut historiallisen ajoissa kotimaansa mestaruuden. Joukkue kukisti sunnuntaina Verian 3-0-lukemin kahdella David Fusterin ja yhdellä Alan Pulidon maalilla. Mestaruutta ei ole koskaan Kreikassa aiemmin varmistettu jo helmikuussa.

Kun maan sarjaa on kuusi kierrosta jäljellä, Olympiakosilla on tavoittamaton 18 pisteen johto AEK Ateenaan, joka kukisti omassa viikonlopun ottelussaan Robin Lodin edustaman, sarjassa kolmantena olevan Panathinaikosin. Lod seurasi huippukamppailua vaihtopenkin puolella.

Vaikka AEK voi vielä nousta Olympiakosin rinnalle pisteissä, ratkaisisi keskinäisten pelien paremmuus mestaruuden Olympiakosille.

Olympiakosin saldo tällä kaudella on 22 voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Mestaruus on joukkueelle kaikkiaan 43:s. Edellisestä 20 mestaruudesta seura on saalistanut kahta vaille kaikki.