Andrea Pirlo kahden vaiheilla jatkostaan – ”Italiassa en voi elää näin”

Juventuksesta viime kesänä MLS-seura New York City FC:hen siirtynyt futismaestro Andrea Pirlo on kahden vaiheilla uransa jatkosta tulevan kauden jälkeen. Pirlolla on sopimus seuransa kanssa maaliskuussa alkavan kauden yli, joka päättyy viimeistään joulukuun alussa.

– En poissulje ajatusta tänne jäämisestä. Se voisi olla jotain mielenkiintoista. Olin aina halunnut tulla tänne, mutta en uskonut sen tapahtuvan näin pian, 36-vuotias italialaispelaaja kertoi New York Timesille.

Pirlo on innossaan etenkin elämäntyylistä ja tuntemattomana kulkemisesta megakaupungissa.

– Täällä voi vain mennä ulos illallistamaan trendikkäimpiin ravintoloihin. Italiassa en voi sellaista tehdä. Oli aikoja, jolloin jäimme pukukoppiin [Italiassa otteluiden jälkeen] odottamaan myöhäistä iltaa, koska muuten olisi ollut turvatonta lähteä kotiin. Meidän bussiimme olisi hyökätty ja renkaat puhkottu, jos olisimme lähteneet liian ajoissa.