Arsenalilla kaksijakoinen cup-ilta

Arsenal eteni jatkoon Englannin cupin uusinnassa kaatamalla Hull Cityn vieraissa 4-0-lukemin. Ensin Olivier Giroud iski kahdesti ja lopussa myös Theo Walcott heilutti verkkoa parin otteeseen.

Voiton myötä selvisi Arsenalin ensi viikonlopun ohjelma, kun vuorossa on jo cupin puolivälieräottelu Watfordia vastaan kotikentällä.

Arsenalille voitosta jäi kuitenkin myös tukku negatiivisia asioita käteen, kun peräti kolme pelaajaa loukkaantui. Molemmat avanneet topparit Per Mertesacker ja Gabriel kuten myös keskikenttämies Aaron Ramsey joutuivat jättämään ottelun kesken.

Mertesacker iski päänsä yhteen vastustajaan ja sai viillon silmäkulmaansa eli lienee kunnossa jo viikonlopuksi. Gabrielin ongelma ei Arsene Wengerin mukaan ole kovin vakava, mutta Ramseyn tilanne puolestaan huoletti ranskalaismanageria ottelun jälkeen eli kyse voi olla muutaman viikon huilista.

Englannin cupin muut puolivälieräparit ovat Everton-Chelsea, ManU-West Ham ja Reading-Crystal Paalace.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!