Diego Costa joutui kurinpitokäsittelyyn käytöksensä vuoksi – kaksikin eri syytekohtaa!

Chelsean Diego Costaa uhkaa pidempi kuin yhden ottelun pelikielto, minkä mies sai ulosajostaan viikonlopun Everton-ottelussa. Chelsea hävisi tämän Englannin cupin puolivälierän 0-2-lukemin.

Costa ajettiin loppuhetkillä ulos toisen varoituksen vuoksi, minkä hän sai yhteenotosta Evertonin Gareth Barryn kanssa. Ulosajosta seuraa automaattinen yhden ottelun pelikielto, mutta Englannin jalkapalloliitto kertoi kotisivuillaan maanantai-iltana, että Costan käytöksestä ulosajon jälkeen on aloitettu kurinpitokäsittely.  Costa ei heti suostunut poistumaan kentältä.

Pelaajalla on torstai-iltaan asti aikaa antaa vastineensa. Lisäksi Costa joutuu antamaan erillisen selvityksen liitolle eleistään Everton-kannattajia kohtaan puoliajalla. Daily Mailin mukaan Costa oli näyttänyt kyseenalaisia käsimerkkejä yleisöä kohtaan.