Ilveksen tuoreella hankinnalla runsas kokemus Ruotsin pääsarjasta – ”Itsevarmuus korkealla tasolla”

© Kuva: Pekka Mäntylä
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Ilves on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen ghanalaisen keskikenttäpelaaja Reuben Ayarnan kanssa.

30-vuotias pelaaja saapui testijaksolle Ilvekseen maanantaina. Valmennusjohto vakuuttui nopeasti miehen otteista ja sopimus allekirjoitettiin. Ayarna on Ilveksen kokoonpanossa heti perjantaina Suomen Cupin 5. kierroksen Pirkanmaan derbyssä Valkeakoskella.

178-senttinen Ayarna on pelannut viimeiset vuodet Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa sekä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa. Hän on edustanut Ruotsissa vuosikausia GAISia sekä yhden kauden ajan Häckeniä.

– Paljon erilaisia testipelaajia käy kokeilemassa, mutta joistain huomaa heti, että kyseessä on oikeasti pelimies. Se kokemus, itsevarmuus ja osaaminen tähän juttuun ovat hänen kohdallaan korkealla tasolla, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss valotti seuran kotisivuilla.

– Hän on ollut treeneissä heti paljon äänessä, ohjannut muita pelaajia ja käyttänyt vahvuuksiaan. Nyt tarvitaan vaan treenejä ja pelejä, että mies pääsee täyteen kuntoon.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!