Manchester City -tähden agentin kova vaatimus: ”Jatkosopimus tai hän lähtee”

© Kuva: Getty Images

Keskikentän konkari Yaya Toure lähtee seurasta, jos uutta sopimusta ei tarjota, uhkailee miehen agentti Dimitri Seluk.

– Tulevana viikkona meidän täytyy löytää ratkaisu: joko Yaya jatkaa sopimustaan Cityn kanssa tai hän etsii toisen seuran, Seluk kommentoi The Sunille.

– Jos hän lähtee Citystä, ei kohde ole varmastikaan Valioliiga-seura. Kannattajat rakastavat häntä ja hän rakastaa kannattajia. Hän ei ole halua pelata Cityä vastaan toisen englantilaisen seuran paidassa.

32-vuotias Toure on yhä tärkeä pelaaja joukkueelle, mutta Pep Guardiolan saapuminen ensi kesänä voi muuttaa asemaa. Seluk muistuttaa, että Toure on ollut seurassa jo pitkään ja ollut nostamassa sitä nykyiseen asemaansa.

– Monet sanovat hänen tulleen vain rahan vuoksi, mutta City oli kuudes tai seitsemäs ennen hänen tuloaan eikä ollut koskaan edennyt Mestarien liigaan.

– Yayan mukaan tulon myötä voittoja alkoi tulla. Hän on voittanut jokaisen pokaalin Englannissa, mutta ei vielä Mestarien liigaa. Toivomme suotuisaa arpaa perjantaina.

Mestarien liigan puolivälieräparit arvostaan perjantaina Sveitsissä. Arvonta on avoin eli saman lohkon ja saman maan joukkueet voivat nyt kohdata.