© Kuva: Juha Tamminen

ÅU: ”Suomen Zlatan” ei palaa Veikkausliigaan – haluaa taistella noususta Valioliigaan

Viime kaudella FC Interissä ja Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa ihastuttanut Vahid Hambo ei ole agenttinsa Teemu Turusen mukaan palaamassa lähitulevaisuudessa takaisin Veikkausliigan huhuista huolimatta. Asiasta kertoo Åbo Underrättelser verkkosivuillaan.

– Brighton taistelee tällä hetkellä noususta Valioliigaan, ja Vahidin tavoite on lyödä itsensä läpi edustusjoukkueeseen. Jää nähtäväksi, debytoiko hän jo tällä kaudella, kommentoi Turunen lehdelle.

– Viime viikkona levinneissä (paluu)huhuissa ei ole perää. Suomeen siirtyminen ei ole ajankohtaista.

Viime kaudella kuudessa Veikkausliiga-ottelussa neljä maalia tehnyt ”Suomen Zlataniksi” nimetty isokokoinen hyökkääjä siirtyi Brightoniin viime kesänä kesken Veikkausliiga-sesongin. 21-vuotias Hambo on kärsinyt Englannissa paljon vammoista, eikä hän ole siis päässyt vielä näyttämään osaamistaan Championshipissä.

Tässä vielä linkki Åbo Underrättelserin juttuun.