Bayernilla kova mittari Mestarien liigassa – vastus Euroopan kovakuntoisin

© Kuva: Getty Images

Bayern München eteni kuin etenikin jatkoajan kautta Mestarien liigan puolivälieriin Juventuksen kustannuksella.

Kahdeksan parhaan joukossa vastaan asettuu Euroopan kovakuntoisin joukkue Benfica, joka on voittanut kahdeksan edellistä peliään ja peräti 19:sta edellisestä 20. ottelustaan.

Joukkueet kohtaavat tiistaina Saksassa ja toinen osa-ottelu pelataan viikon päässä Portugalissa. Viime kaudella vastaavassa vaiheessa Bayern hävisi ensin vieraissa Portolle 1-3-lukemin, mutta nousi kotona ottamansa murskavoiton turvin jatkoon yhteismaalein 7-2.

– Olen Bayernin valmentaja ja haluamme olla aina parhaita; en kuitenkaan koe meidän olevan suosikkeja tässä parissa. Benfica pelaa erinomaisesti tällä hetkellä ja olen vaikuttunut heidän tekemisestään, Bayern-luotsia Pep Guardiolaa siteerattiin UEFA.com:ssa.

Benfica-luotsi Rui Vitoria tietenkin pitää omiaan altavastaajina suurta ja mahtavaa vastustajaa vastaan.

– Taktisesta näkökulmasta Bayern on eri tasolla. He osaavat mukautua jokaiseen tilanteeseen ottelussa. Meidän pitää keskittyä ja olla hyvä joukkueena. Puhumme Mestarien liigassa vain ottelusta kerrallaan ja sillä tavalla olemme edenneet tähän asti.

– Tavoitteemme toki hakea voittoa, niin teemme jokaisessa ottelussa, mutta tiedämme kuinka hankalaa se on. Meiltä pitää löytyä uskoa, intoa, henkeä ja halua; pelistä pitää pystyä nauttimaan [menestyäkseen].

Kertoimet (Expekt):

Bayern München – Benfica, ti 5.4. klo 21.45

1 1,20
X 6.50
2 16,00


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!