Euroopan jätit portugalilaislupauksen perässä – vakuuttanut jo A-maajoukkueessa ja Mestarien liigassa!

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Benfican 18-vuotias Renato Sanches kiinnostaa monia jättiseuroja ympäri Eurooppaa. Nuorukainen on pelannut jo Portugalin A-maajoukkueessakin maaliskuussa ja on noussut Benfican edustusjoukkueen vakionimeksi tällä kaudella.

Aiemmin varsinkin ManU:n nimi on noussut siirtohuhuissa esiin, mutta nyt Sunday Timesin mukaan myös Manchester City, Real Madrid ja PSG havittelee pelaajaa.

Hän lisäksi pelasi täydet minuutit joukkueensa jokaisessa Mestarien liigan pudotuspelissä keskikentän keskustan pelipaikalla. Benfica putosi jatkosta puolivälierävaiheessa Bayern Münchenille yhteismaalein 2-3.

Maajoukkuedebyyttinsä Sanches teki Bulgaria-tappiossa maaliskuun lopulla päästyään vaihdosta reiluksi vartiksi kentälle. Voitokkaassa Belgia-pelissä pari päivää myöhemmin hän pelasi jo puoliajan, joten lupaus voi hyvinkin mahtua kesän EM-kisamiehistöön.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!