© Kuva: Juha Tamminen

Pääkaupunkiseudun paikalliskamppailu tänään Veikkausliigassa – ottelu nähtävissä ilmaiseksi televisiossa

PK-35 Vantaan ja HIFK:n välinen Veikkausliiga-kamppailu on Jim-kanavalla nähtävän Futiskierroksen pääottelu. Lähetys alkaa tänään lauantaina klo 15.50.

PK-35 avasi kautensa viime viikolla kotiottelulla RoPSia vastaan. Isännät johtivat kamppailua 3-0 mutta taipuivat lopulta 3-4-tappioon.

– Saamme ehkä HIFK:n nähden pientä etua siitä, että olemme jo pelanneet kauden ensimmäisen liigapelimme. HIFK:lle tämä on ensimmäinen peli, joten saamme nähdä, missä kunnossa he ovat ja miten heidän hermonsa kestävät, kommentoi vantaalaisten päävalmentaja Shefki Kuqi seuran verkkosivuilla.

PK-35 on voittanut HIFK:n tällä kaudella jo Liigacupissa ja Suomen Cupissa. HIFK-luotsi Jani Honkavaara kertoo, että näistä tappioista on opittu.

– Oma pallollinen pelaaminen pitää saada kulkemaan. Molemmissa otteluissa PK:ta vastaan syöttötyöskentelymme on ollut vähän heikonlaista. PK-35 puolustaa varsinkin keskialueella hyvin. Meidän täytyy päästä lyömään enemmän painetta heidän puolustuspäähän, toteaa Honkavaara HIFK:n sivuilla.

Kertoimet (Expekt):

PK-35 Vantaa – HIFK, la 9.4. klo 16:00

1 2,35
X 3,20
2 2,85

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä