Poliisi teki etsinnän UEFA:n päämajaan – uuden puheenjohtajan nimi löytyi Panama-papereista

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Sveitsin poliisi on tehnyt etsinnän Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n päämajaan, kertoo BBC.

Poliisi etsii todisteita aiemmin UEFA:ssa työskennelleen ja helmikuussa FIFA:n puheenjohtajaksi valitun Gianni Infantinon roolista UEFA:n sopimuksessa, jolla liitto möi Mestarien liigan tv-oikeudet sittemmin lahjonnasta tuomitulle liikemieskaksikolle. Liikemiehet möivät kaupan jälkeen oikeudet heti uudestaan kolminkertaisella hinnalla, mikä on herättänyt epäilyjä lahjonnasta.

Etsintä oli seurausta Gianni Infantinon nimen ilmaantumisesta niin sanotuissa Panaman papereissa, eli vuodetuissa asiakirjoissa, jotka paljastivat valtavan määrän veroparatiiseihin piilotettua varallisuutta ja omaisuutta piilottaneita henkilöitä ympäri maailman.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!