© Kuva: Juha Tamminen

Video: Shefki Kuqi raivosi Rovaniemellä: ”Mene v**tuun siitä”

Rovaniemen Palloseura kukisti sunnuntaina PK-35 Vantaan Aleksandr ”Boris” Kokon lisäajalla tekemällä osumalla numeroin 1-0.

Ottelun jälkeen nähtiin pientä draamaa, jossa pääosaa näytteli PK-35:n päävalmentaja Shefki Kuqi.

Ylen toimittajan Juha Mäntykentän Twitter-tilillään julkaisemasta videosta näkyy, kuinka kiihtyneen oloinen Kuqi toimi ottelun jälkeen pelaajakäytävällä. Suomen entinen maajoukkuepelaaja ohjailee suojattejaan koppiin, kunnes vierestä kävelee ilmeisesti avustava erotuomari, jolle Kuqi huutaa: ”Mene vittuun siitä!”

Videolta näkyy myös, kuinka PK-35:n kapteenina ottelussa toiminut Konsta Rasimus pyrkii rauhoittelemaan Kuqia. Sen jälkeen Kuqi jatkaa sadatteluaan englanniksi. Video päättyy, kun Kuqi lähestyy kuvaajaa ja toimittajan mukaan lyö kameran pois hänen kädestään.

Tässä linkki videoon, mikäli se ei näy selaimellasi.