Video: Suomalaispuolustajan maali Norjan liigassa syntyi hienosta kulmapotkukuviosta

© Kuva: Juha Tamminen

Joona Toivio teki torstaina Norjan liigassa maalin, joka syntyi hienon kulmapotkukuvion päätteeksi.

Molden pelaaja potkaisi kulmapotkun maanuoliaisena rangaistusalueen keskelle. Ensimmäinen mies päästi pallon jalkojen välistä ja Toivio ohjasi pilkun kohdalta pallon varmasti ohi maalivahdin. Osuma syntyi ottelun 88. minuutilla ja oli Molden viimeinen 4-0-voitossa Vålerengasta.

Lyhyen videokoosteen maaleista löydät täältä.

Molde on kuuden kierroksen jälkeen sarjassa toisena hallitsevan mestarin, suurseurasta Rosenborgista pisteen jääneenä. Viime kaudella Molde jäi kuudenneksi.

Entinen hyökkääjätähti Ole-Gunnar Solskjaer palasi Molden päävalmentajaksi täksi kaudeksi. Hän luotsasi seuraa jo kausina 2011-2014. Tuolloin tuloksena oli kaksi liigamestaruutta ja yksi cupin voitto.