HJK kukisti eilen Ilveksen Sonera Stadiumilla lopulta maalein 5-1. Klubin ensimmäinen puoliaika oli vaisu, ja Ilves johtikin tauolla Tuure Siiran Veikkausliiga-uran ensimmäisen maalin ansiosta 1-0.

Klubi heräsi kuitenkin toisella puoliajalla ja löi taululle viisi osumaa. Kokenut Mikael Forssell viimeisteli kaksi maalia.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä aikamoista puuroa emmekä päässeet maalipaikoille. Keskityksemme olivat heikkoja, pelimme hidasta emmekä saaneet luotua painetta boxiin. Kaikki ymmärsivät tauolla kopissa tilanteen, että meidän pitää nostaa pelitasoamme. Toisella jaksolla pääsin itse ensin iskemään maalin, pelimme aukesi ja pelasimme hyvin. Pitää olla tosi tyytyväinen tähän tulokseen, totesi Forssell Ilveksen verkkosivuilla.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss ei peitellyt pettymystään taiston tauottua.

– Toinen jakso oli massiivinen pettymys. Tulos on kova eikä sitä voi piilotella. Jalkapallo on pienten marginaalien peli – siinä oli toisen jakson alussa mahdollinen käsivirhe HJK:n boxissa ja heti perään meidän päässä pallo oli maalissa. HJK:n (Nnamdi) Oduamadilta erinomainen henkilökohtainen yksilösuoritus, lopulta vielä loistava keskitys ja pallo oli meidän maalissa, kommentoi Wiss seuran verkkosivuilla.