Maajoukkuepelaaja kypsynyt tilanteeseensa Real Madridissa? Lehti: Manchester United tarjoamassa 32 miljoonaa euroa

© Kuva: Getty Images

The Mirror kertoo Manchester Unitedin valmistelevan 25 miljoonan punnan (32 miljoonaa euroa) tarjousta Real Madridin Raphael Varanesta.

La Ligassa isoja minuutteja tällä kaudella pelannut Ranskan maajoukkuemies ei ole saanut kevätkaudella paljoakaan vastuuta kovissa Mestarien liigan peleissä. Realia tammikuusta saakka luotsannut Zinedine Zidane on antanut näissä peleissä vastuuta toppariparille Pepe – Sergio Ramos.

Vasta 23-vuotiaan Varanen uskotaan kuuluvan isäntämaa Ranskan ihanneavauskokoonpanoon kesän EM-kisoissa.

Unitedin puolustuksen keskustassa ovat tällä kaudella pelanneet pääosin Daley Blind ja Chris Smalling. Laitapelaajana paremminkin tunnetun Blindin otteet eivät ole vakuuttaneet kaikkia. Mikäli United vaihtaa kesällä manageria, on varsin todennäköistä, että hollantilainen siirretään pois puolustuksen keskustasta.