© Kuva: Juha Tamminen

Mestarivalmentaja odottelee rauhassa seuraavaa pestiä – ”On saanut hyvin ladattua akkuja”

Aikoinaan Hakan Suomen mestaruuteen valmentanut Olli Huttunen sai viime kesänä kenkää Vaasasta valmennettuaan VPS:aa kolmen ja puolen vuoden ajan.

Huttunen kertoo kuulumisiaan Coolpickz-sivuston haastattelussa.

– Tällä hetkellä aika kuluu kuntoillessa ja koiran kanssa lenkkeillessä. Edelleen asumme vaimon kanssa Vaasassa ja katsotaan nyt rauhassa mitä tulevaisuus tuo tulleessaan. Mutta nyt on saanut hyvin ladattua akkuja.

Huttunen on seurannut tarkkaan Veikkausliigan alkumetrejä tänä keväänä.

– Seuraan aktiivisesti niin kansainvälistä kuin kotimaistakin futista. Yhtään Veikkausliigan peliä en ole vielä paikan päällä käynyt katsomassa, mutta kesän aikana niitä tulee varmasti. Netin tarjonta on niin hyvä, että sieltä tulee pelejä seurattua.