Brittilehti Daily Starin mukaan Ranskan maajoukkueen ja Juventuksen 22-vuotias tähtipelaajan Paul Pogban palkkapyyntö on lyönyt ällikällä jopa jalkapallomaailman ehkäpä rikkaimman seuran Manchester Cityn edustajat.

Pelaajan kerrotaan pyytävän peräti 325 000 punnan (426 000 euroa) viikkopalkkaa. Vuositasolla puhutaan siten 16,9 miljoonasta punnasta eli euromääräisesti yli 22 miljoonasta. Pelaajan agenttina on alansa ykkönen Mino Raiola, joka osaa kaupanteon. Raiola on myös mm. Zlatan Ibrahimovicin agentti.

Pelaajan mahdolliseksi siirtokorvaukseksi on arvioitu 115 miljoonaa puntaa eli n. 150 miljoonaa euroa, mikä olisi siirtojen uusi ME-summa.

Manchester Cityn omistaa Abu Dhabin sheikki Mansour, jonka omaisuudeksi on arvioitu noin 20 miljardia puntaa, jonka vuoksi hän on arviolta maailman rikkain jalkapalloseuran omistaja.