© Kuva: Juha Tamminen

Shefki Kuqi janoaa HJK:n päänahkaa: ”Tarvitsemme rentoutta maalin edessä”

PK-35 Vantaa isännöi lauantaina HJK:ta pääkaupunkiseudun derbyssä. Vantaalaiset ovat sarjan häntäpäässä, mutta viime viikkoina peli on parantanut ja pisteitäkin karttunut.

– Pari viime peliä ovat olleet hyviä. Pelasimme hyvät ottelut hallitsevia mestareita ja sarjan kärkijoukkue IFK Mariehamnia vastaan. Piikkipaikka vaihtui ja nyt vastassa on taas sarjan kärkijoukkue, PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi kertoo seuran kotisivuilla.

– Uskomme olevamme sen verran hyviä, että pystymme kilpailemaan heitä vastaan. Mielestäni joukkue on nyt osoittanut sen. Cupin FC Inter –ottelu mukaan lukien olemme päästäneet viimeisessä neljässä ottelussa vain yhden maalin. Emme tietenkään ole tehneet tarpeeksi maaleja, mutta paikkoja on ollut. Toivottavasti olemme jatkossa vähän rennompia maalin edessä.

Kertoimet (Expekt):

PK-35 Vantaa-HJK, la 7.5. klo 16.00
1 3,90
X 3,50
2 1,82