Tässä syy Marcus Rashfordin valintaan Englannin miehistöön

Englannin maajoukkueluotsi Roy Hodgson valitsi kuin valitsikin juuri viikonloppuna debyytissään maalin Englannille iskeneen Marcus Rashfordin EM-ryhmäänsä.

18-vuotias komeetta nousi ManU:n pelaavaan kokoonpanoon vasta helmikuussa, mutta jälki on sen koommin ollut hurjaa.

Nuorukainen on säväyttänyt etenkin uskomattoman tehokkaana maalintekijänä, mistä omiaan kertoo seuraava tilasto: seura- ja maajoukkuepelit mukaan lukien Rashford on tehnyt peräti yhdeksän maalia, vaikka laukauksia maalipuiden väliin hän on ampunut yhteensä vain 15 kappaletta.

Englannin hyökkäyspää näyttää tulivoimaisimmalta miesmuistiin, kun ryhmässä on Valioliigan parhaat maalintekijät Harry Kane ja Jamie Vardy sekä Englannin kautta aikojen paras maalitykki Wayne Rooney ja runsaista loukkaantumisista urallaan kärsinyt, mutta peliaikaan suhteutettuna äärimmäisen tehokas Daniel Sturridge.