Arsenal nappaa toisenkin Sveitsin maajoukkuemiehen? – ”Se olisi jännittävää”

Sveitsin maajoukkueen keskikeskikenttämies Granit Xhaka ei jää välttämättä Arsenalin kesän ainoaksi sveitsiläishankinnaksi, kun saman joukkueen puolustaja Ricardo Rodriguez puntaroi avoimesti olevansa valmis vaihtamaan maisemaa seurajoukkuetasolla.

23-vuotias vasen laitapakki edustaa Bundesliiga-seura Wolfsburgia. Xhaka ostettiin Arsenaliin niin ikään Bundesliigasta; hänen seuransa oli Borussia Mönchengladbach.

Rodriguez kommentoi kotimaansa Tagesanzeiger-lehdelle, että hänen jatkamisensa nykyisessä seurassa ”ei ole mahdotonta, mutta epärealistista”.

Pelajaalta kysyttiin, että onko mahdollista, että hän liittyisi maajoukkueen huonekaverin Xhakan seuraksi Arsenaliin. Tietojen mukaan lontoolaisseura on ollut pelaajasta kiinnostunut.

– Se olisi mielenkiintoista todellakin, koska meillä olisi jo valmis huonekaveruus myös sielläkin sovittuna sitten, Rodriguez pyöritteli.

Laitapakkia on huhuissa viety myös mm. Dortmundiin, Real Madridiin ja Liverpooliin. Arsenalin ykkösmies vasemman pakin paikalla on kolmekymppinen Nacho Monreal ja varamiehenään ”ikuinen lupaus” Kieran Gibbs, 26.

Xhaka latasi Instagramiin äskettäin läheisen kaverikuvan Sveitsin maajoukkueen ympyröistä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!