© Kuva: Getty Images

Englannissa kohistaan – vuosiko apuvalmentaja vahingossa tarkkaan varjellun salaisuuden?

Englanti pelaa lauantaina Venäjää vastaan EM-kisojen avausottelussaan.

Briteissä on pitkään mietitty, minkälaisella avauskokoonpanolla Roy Hodgson Venäjä-otteluun lähtee. Portugali-harjoitusottelussahan kärjessä pelasivat Jamie Vardy ja Harry Kane. Heidän takanaan hyökkäyksessä oli Wayne Rooney.

Englannin apuvalmentajan Ray Lewingtonin epäillään nyt vahingossa paljastaneen joukkueen hyökkäysmuodostelman EM-kisojen avaukseen.

Lewington nimittäin kuvattiin eilen kävelemässä Englannin harjoituskeskuksen läheisyydessä käsissään kasa papereita. Niissä Rooney ja Kane olivat kärjessä. Heidän takanaan pelaisi Tottenhamin Dele Alli. Tämä tarkoittaisi Vardyn putoamista penkille.

Lewington itse kuitenkin vakuutteli Telegraph-lehden mukaan, että papereissa oli vain muodostelma tiettyä harjoitussessiota varten.