Ilves piti kiinni kapteenistaan: ”Erittäin tärkeä jatkosopimus meille”

Ilves on tehnyt 1+1-vuotisen jatkosopimuksen 32-vuotiaan kapteeninsa Antti Hynysen kanssa. Uusi sopimus pitää Hynysen Ilveksessä myös kaudella 2017, jonka lisäksi sopimus sisältää option kaudesta 2018.

Hynynen on pelannut urallaan Veikkausliigaa TamU:n, FC Hakan, KuPS:n ja Ilveksen paidoissa. Hynynen pelasi alkukauden 2016 kaikki 12 sarjamatsia alusta loppuun, mutta tiistain ottelussa Vaasassa hän joutui tulemaan avausjaksolla vaihtoon nivuseen tulleen tällin takia.

– Joukkue ja koko seura ovat kehittyneet koko ajan, ja haluan olla siinä edelleen mukana, Hynynen kertoi Ilveksen tiedotteessa.

Myös päävalmentaja Jarkko Wiss oli todella mielissään kapteeninsa jatkopahvista.

– Olen todella iloinen, että Hyny jatkaa Ilveksessä. Tämä on erittäin tärkeä jatkosopimus meille. Hynyn päivittäinen tekeminen on ensiluokkaista ja hän näyttää jatkuvasti hienoa esimerkkiä nuoremmille pelaajillemme niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin

Ilves on tiukasti kiinni Veikkausliigan mitalitaistossa. Ilves on sarjassa neljäntenä samoissa pisteissä kolmantena olevan KuPSin kanssa, mutta tamperelaisilla on ottelu vähemmän pelattuna.

Lähde: Ilves


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.