Saksan EM-joukkueen runkomies avautuu: ”Olen kyllästymässä kysymyksiin kapteeniudesta”

© Kuva: Getty Images

Saksan keskikentän luottomies Sami Khedira on toiminut joukkueen kapteenina normaalin kipparin Bastian Schweinsteigerin ollessa loukkaantuneena.

Vaikuttaa hyvin mahdolliselta, että Khedira kantaa kapteeninnauhaa myös viikon päästä sunnuntaina Saksan kohdatessa Ukrainan EM-kisojen avausottelussa, sillä Schweinsteiger tekee vastaa paluuta pelikentille.

– Olen kyllästymässä kysymyksiin kapteeniudesta. Bastian on meidän kapteenimme. Olen välillä kantanut kapteeninnauhaa, mutta se ei muuta mitään. Kapteenina toimiminen on toki kunnia-asia, kommentoi Khedira Saksan jalkapalloliiton sivuilla.

Khedira muistuttaa, että hän pystyy pelaamaan keskikentällä erilaisissa rooleissa tarpeen vaatiessa.

– Pelasin Augsburgissa puolustavana keskikenttäpelaajana, mutta Juventuksessa roolini on hieman hyökkäävämpi. Bastian, Toni (Kroos) tai Mesut (Özil) sekä täällä vakuuttaneet Joshua Kimmich ja Julian Weigl tuovat paljon vaihtoehtoja tälle pelipaikalle, sillä kaikki heistä pystyvät pelaamaan keskikentällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.