Unohda venäläisten ja englantilaisten tappelut – tästä EM-kisoissa on kysymys

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Irlannin kannattajat ovat keränneet EM-turnauksen aikana huomiota hyvällä ja iloisella menollaan.

Venäläisten ja englantilaisten huligaanien yhteenotot ovat keränneet toistaiseksi isoimmat otsikot EM-kisojen tiimoilta. Poikkeuksiakin onneksi on.

Yksi esimerkki tästä on Irlannin fanijoukko. He ovat näyttäneet ranskalaisille sekä muille kisaturisteille iloista mieltä ja avuliaisuutta.

Muutamat irlantilaiskannattajat auttoivat iäkästä pariskuntaa Pariisin Montmartressa. Autosta oli puhjennut rengas ja fanit vaihtoivat renkaan.

Vihreisiin pukeutuneet kannattajat lauloivat yhdessä ruotsalaisfanien kanssa ABBA:n biisejä joukkueiden tasattua pisteet maanantai-iltana. Ottelua ennen irlantilaiset lauloivat kuorossa ruotsalaisille hyväntuulisesti ”menkää kotiinne seksikkäiden vaimojenne luokse”.

Bordeux’ssa olleet irlantilaiset olivat nauttineet janojuomia ulkoalueella. He eivät kuitenkaan jättäneet jälkeensä roskaläjää, vaan keräsivät jätteensä samalla laulaen.

Irlantilaisfanit ovat myös osoittaneet tukensa ja myötätuntonsa Pohjois-Irlannille ja sen kannattajalle Darren Rodgersille, joka menehtyi viime viikonloppuna tiputtuaan rantatieltä kalliolle Nizzassa.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!