© Kuva: Getty Images

Chelsea luottomiestä havitellaan nyt Italiaan – mitä tekee Jose Mourinho?

SportItalian mukaan Juventus on vahvasti kiinnostunut Chelsean tasapainottavasta keskikenttämiehestä Nemanja Maticista.

Lontoolaisseuran kerrotaan haluavan serbialaispelaajasta 18 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Pelaaja on aiemmin yhdistetty myös ManU:n Jose Mourinhon alaisuuteen. Portugalilaisluotsihan   hankki miehen pari kautta sitten Chelseaan Portugalin Benficasta ja tämä oli Mourinhon luottomiehiä mm. mestaruuteen päättyneellä kaudella 2014-2015.

Matic, 27, edustaa Chelseaa jo toista kertaa urallaan. Hän oli seurassa jo nuorena, mutta ei pysynyt läpimurtoon. Portugalissa mies kuitenkin nousi suuren vastuun myötä uudelle tasolle ja Chelsea osti kesällä 2014 miehen takaisin moninkertaisella summalla, mitä hänet oli myyty.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!