Gonzalo Higuain: ”En olisi kestänyt enää minuuttiakaan Napolin presidenttiä!”

© Kuva: Getty Images

Gonzalo Higuain siirtyi Juventukseen huimalla 90 miljoonalla eurolla. Nyt hän kertoo, miksi halusi lähteä Napolista.

– Minulla ei ollut minkäänlaisia välejä seuran presidentin Aurelio De Laurentiisin kanssa, en olisi enää kestänyt minuuttiakaan hänen lähellään, Higuain avaa lähtönsä syitä espanjalaiselle AS:lle.

– Napolin kannattajia haluan sen sijaan kiittää, he olivat aivan mahtavia. Ymmärrän heidän pettymyksensä ja olen saanut heiltä nyt ankaraa kritiikkiä, joka minun on hyväksyttävä ratkaisuni takia.

– Tein päätökseni ja olen siihen hyvin tyytyväinen. Halusin Juventukseen, koska se on upea seura, jolla on hienot suunnitelmat tulevaisuudelle. Kiitän kaikkia, jotka edesauttoivat siirron syntymistä. Toivon voivani todistaa, että olen kaiken sen rahan arvoinen, Higuain sanoi.